2020-06-01 09:15

Dăncilă: Românii trebuie să continue să creadă în Ministerul Afacerilor Interne

 |  14:43
Dăncilă: Românii trebuie să continue să creadă în Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că se lucrează pe mai multe planuri, atât pentru a afla adevărul în cazul de la Caracal, cât şi pentru a se găsi soluţii pentru evitarea unor situaţii similare. ”Românii trebuie să continue să creadă în Ministerul Afacerilor Interne, este datoria acestei structuri să asigure siguranţa oamenilor”, a spus Dăncilă, apreciind că ”toţi cei pentru care nu primează interesul cetăţeanului trebuie să plece”. În plus, premierul a anunţat înăsprirea pedepselor pentru agresiune, viol, privare de libertate şi crimă.

”Lucrăm pe mai multe planuri, atât pentru a afla adevărul, cât şi pentru a preîntâmpina pe viitor situaţii similare”, a spus, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, Viorica Dăncilă, referindu-se la cazul de la Caracal.

Aceasta a precizat că, încă de marţi, Corpul de control al primului ministru a început acţiunea de control pentru verificarea modului în care au reacţionat structurile Ministerului Afacerilor Interne, dar şi relaţionarea cu celelalte instituţii cu atribuţii în situaţii de urgenţă.

”Românii trebuie să continue să creadă în Ministerul Afacerilor Interne, este datoria aceste structuri să asigure siguranţa oamenilor. Avem în Ministerul Afacerilor Interne mulţi profesionişti, oameni care îşi fac datoria şi care se bucură de respect şi apreciere, însă toţi cei pentru care nu primează interesul cetăţeanului trebuie să plece”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a precizat că grupul de lucru constituit pentru îmbunătăţirea legislaţiei procedurilor de răspunsul la situaţii de urgenţă lucrează deja şi ”în cel mai scurt timp va veni cu propuneri de modificare a legislaţiei”.

”Toţi cei care nu şi-au făcut datoria vor fi aspru sancţionat, iar acest Guvern va lua toate măsurile necesare pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de agresiune, viol, privare de libertate şi crimă”, a mai spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-31Parerea ta...

VIORICA șI PROSTIA
01 Aug 2019

”Românii trebuie să continue să creadă în Legile votate în miez de noapte de către mai marii politicieni PSD-ști" "Românii trebuie să continue să creadă în oameni care își fac datoria și care se bucură de respect și de munca transparenta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine