2020-07-03 20:01

Dăncilă se LAUDĂ după vizita în SUA: ”Am REPUS România pe harta mondială”

 |  23:12
Dăncilă se LAUDĂ după vizita în SUA: ”Am REPUS România pe harta mondială”

Premierul Viorica Dăncilă consideră că vizita la Washington a fost un real succes și se laudă chiar că a repus România pe harta mondială.

”Au fost intalniri foarte bune la Washington, m-am intalnit cu Pence, speakerul camerei reprezentantilor dar si cu premierul israelului. A fost foarte importanta participarea la AIPEC ceea ce este un lucru foarte important pt Romania si in contextul in care am deschis presedintia cu un eveniment dedicat antisemitismului la Bruxelles.

Intalnirile au fost bune iar toate aceste discutii au repus Romania pe harta mondiala. Este foarte important si sa nu uitam faptul ca SUA asigura securitatea Romaniei” a declarat Viorica Dancila la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-26Parerea ta...

HE , HE , HE..........
27 Mar 2019

Dupa ce a fost distruse economia , justitia , sanatatea , educatia , armata , iata ca a venit rândul si politicii externe. Vor dura ani multi pâna când Romania v-a repara tot ce a distrus premeditat GRUPAREA INFRACTIONALA SI ANALFABETA PSD-ALDE. GUNOIUL DIN VIDELE A STRICAT CE S-A CONSTRUIT IN PESTE 50 DE ANI IN POLITICA ROMANIEI FATA DE STATELE ARABE. JOS MAFIA PSD-ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz