2019-12-16 08:19

Dăncilă și-a impus directoarea de cabinet administrator la ANCPI

 |  14:42
Dăncilă și-a impus directoarea de cabinet administrator la ANCPI

Prin Hotărârea de Guvern nr. 225, din 4 octombrie 2019, la propunerea secretarului general al Guvernului, premierul Viorica Vasilica Dăncilă a numit-o pe directoarea sa de cabinet, Iuliana Mihaela Zobuian, pentru 5 ani, în Consiliul de Administrație al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Iuliana Mihaela Zobuian a fost directoarea de cabinet a lui Liviu Dragnea, în perioada decembrie 2012-mai 2015, pe când acesta ocupa funcția de ministru al Dezvoltării. După ce a plecat din postul de director de cabinet de la Ministerul Dezvoltării, Zobuian a ocupat funcția de director al Departamentului de organizare din PSD, iar din februarie 2018 a devenit șefa de cabinet a premierului Viorica Dăncilă.

Iuliana Zobuian a fost unul dintre martorii cheie în „Dosarul Referendumul”, caz în care Liviu Dragnea, care ocupa funcția de secretar general al PSD, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare. Femeia a dat o declarație în instanță favorabilă fostului lider PSD. De asemenea, trebuie subliniat că Iuliana Mihaela Zobuian a mai fost numită și în octombrie 2014 membru în Consiliul de administrație al ANCPI. Prin aceeași hotărâre, au mai fost numiți în Consiliul de Administrație de la ANCPI Melania Rusnac și Maria Felicia Szucs, de la Ministerul Dezvoltării, Antonio Călcioiu de la ANRP și Iohan Neuner de la Universitatea Tehnică de Construcții Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray