2020-07-14 04:35

DĂNCILĂ spune că a fost depusă o plângere penală împotriva sa: „Știrea că voi fi chemată vineri la DNA este FALSĂ doar pe jumătate...”

 |  20:48
DĂNCILĂ spune că a fost depusă o plângere penală împotriva sa: „Știrea că voi fi chemată vineri la DNA este FALSĂ doar pe jumătate...”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, că pe data de 15 noiembrie a fost depusă o plângere împotriva ei, iar informaţia că vineri va fi chemată la DNA este doar „pe jumătate falsă", informează Agerpres.

„Informaţia este pe jumătate falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toţi cei care au candidat împotriva lui Klaus Iohannis au avut dosare penale: Victor Ponta - în 2014, Dan Barna - în primul tur şi am văzut că purtătorul de mesaj al lui Iohannis m-a ameninţat la o dezbatere cu procurorii. După turul întâi, pe 15 noiembrie, a fost depusă o plângere împotriva mea. Deci, ceea ce a spus DNA a spus că nu mă cheamă mâine, dar nu că nu mă va invita luni, marţi sau peste o perioadă de timp", a susţinut Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că este sigură că în urma acelei plângeri va fi chemată la DNA şi că nu ştie de unde a apărut această informaţie că va fi chemată vineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

ROMANES
21 Noi 2019

Ai facut tamtaram bugetul cu Gogolo Cocalaru Teodorivici
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz