2019-12-13 04:17

DĂNCILĂ spune că ea personal nu o susține pe KOVESI pentru șefia Parchetului european, dar PSD încă nu a luat o decizie

 |  16:26
DĂNCILĂ spune că ea personal nu o susține pe KOVESI pentru șefia Parchetului european, dar PSD încă nu a luat o decizie

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat vineri că, atât timp cât mai există unele aspecte legate de persoana fostei şefe a DNA Laura Codruţa Kovesi, nu este oportună o susţinere a sa pentru funcţia de procuror şef european, dar a subliniat că aceasta este opinia sa personală, iar o decizie va fi luată în forurile statutare ale PSD.

„Opinia mea personală este că fiecare trebuie să îşi lămurească anumite lucruri atunci când candidează pentru o funcţie şi acest lucru ar fi şi în beneficiul domniei sale. Atâta timp cât există anumite aspecte legate de domnia sa, eu personal nu cred că este oportună o susţinere. Dar acest lucru îl vom stabili în forurile statutare, din punct de vedere al partidului. Aceasta este opinia mea şi sunt constantă opiniilor pe care le am. (...) Doamna Kovesi a fost revocată în timpul unui ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc şi susţin ceea ce am spus şi atunci", a declarat Dăncilă, prezentă la Ambasada Franţei, la recepţia de 14 iulie, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

MIMI
13 Iul 2019

DACA AI MAI PUTIN DE 1,5 NEURONI N-AI CUM SA DISCERNI.......
ȚIGăNIE
14 Iul 2019

"DĂNCILĂ spune că ea personal nu o susține pe KOVESI" Privim în primul rând la nivelul de inteligenta dintre cele doua doamne după care tragem linie și observam cât de jos se afla d-na DĂNCILĂ
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray