2020-06-02 18:15

Dăncilă spune că măsurile economice vor fi discutate cu partenerii sociali şi toţi cei implicaţi

 |  08:37
Dăncilă spune că măsurile economice vor fi discutate cu partenerii sociali şi toţi cei implicaţi

Premierul Viorica Dăncilă spune că Guvernul va discuta cu partenerii sociali şi toţi cei implicaţi înainte de a lua unele măsuri economice, chiar dacă "nu putem mulţumi pe toată lumea". "Nu vrem să luăm decizii bruşte", afirmă Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, într-un interviu pentru Antena 3, dacă planurile Guvernului în zona financiară vor angrena şi măsuri sociale, ea spunând că nu crede acest lucru.

"În primul rând am vorbit de măsuri, măsurile economice, dar vrem să avem un dialog, să vedem impactul acestor măsuri, să vedem toţi cei implicaţi, să le cerem părerea, să discutăm cu ei, nu vrem să luăm decizii bruşte. Aceste decizii trebuie să le luăm în urma discuţiilor cu partenerii sociali, cu cei implicaţi în aceste măsuri economice", a spus premierul.

Dăncilă a adăugat că acest lucru va lămuri multe aspecte şi nu va mai da naştere unor atacuri.

"Bine, nu putem mulţumi pe toată lumea, este normal ca atunci când iei o decizie unii să se bucure, alţii să fie mai puţin bucuroşi, dar este important să avem acest dialog, să ascultăm şi părerea celorlalţi, să le explicăm de ce am luat această măsură pentru ca toată lumea să înţeleagă care este sensul în care vrem să mergem", a afirmat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine