2020-08-04 22:58

DĂNCILĂ spune că nu ia în calcul să candideze la prezidențiale. Cine se va „bate” cu IOHANNIS din partea PSD

 |  18:23
 DĂNCILĂ spune că nu ia în calcul să candideze la prezidențiale. Cine se va „bate” cu IOHANNIS din partea PSD

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, susţine că nu ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Liderul social-democrat a declarat, sâmbătă, că PSD a comandat un sondaj în baza căruia ar putea fi desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al României, însă numele său nu a fost inclus în acest studiu.

„Nu am luat în calcul acest lucru şi, de aceea, în sondajele pe care le fac nu figurez decât în dreptul liderilor partidelor politice. Nu m-am gândit la acest lucru. Eu sper să avem un candidat din rândurile PSD şi - de ce nu? - un candidat comun care să aibă şansă şi să câştigăm alegerile prezidenţiale. În sondaje am introdus şi această posibilitate. Am introdus numele celor care şi-au exprimat dorinţa până acum de a candida, un candidat comun şi un candidat din afara partidului, dar fără a nominaliza care este acest candidat", a afirmat Dăncilă, la Realitatea TV, informează Agerpres.

Viorica Dăncilă susţine că persoana desemnată de PSD pentru a candida la alegerile prezidenţiale va ajunge în turul al doilea.

„Eu cred că trebuie să fim foarte atenţi şi să mergem cu candidatul care are cele mai mari şanse pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi, mai mult decât atât, candidatul care poate avea în spatele lui întreg partidul. Vom ajunge sigur în turul doi la prezidenţiale. Este un obiectiv şi avem o strategie, avem o altă abordare în cadrul PSD. Vom strânge rândurile şi vom ajunge în turul doi la prezidenţiale", a adăugat Dăncilă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
30 Iun 2019

PAPUSA GONFLABILA , A OMW - PETROM SI RESURSELE TARI FURATE . CINE DRACU MAI CONTROLEAZA GUVERNUL SI FINANTELE TARI IN REGISTRE SI SOCOTELI ?
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
30 Iun 2019

florareasa lui Dragnea de la Videle a fost votata cu 2000de voturi...si a ajuns sa conduca toata Romania??? cum se compara asta cu 6,5milioane de voturi ale lui Johannis?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz