2020-03-29 11:33

Daniel Constantin îi dă lovitura de grație lui Ponta: Șapte sau opt parlamentari Pro România vor vota guvernul Orban

 |  14:04
Daniel Constantin îi dă lovitura de grație lui Ponta: Șapte sau opt parlamentari Pro România vor vota guvernul Orban

Anunț bombă făcut de Daniel Constantin. Acesta a declarat că șase parlamentari PRO România vor vota Guvernul Orban. Anunțul acestuia vine după ce conform lui Victor Ponta, Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL pentru susținerea guvernului. Oonform lui Constantin, nu este exclus ca Guvernul să fie votat de șapte sau opt parlamentari.

Daniel Constantin a răspuns și amenințărilor cu excluderea din PRO România, făcute de Victor Ponta.

"Dacă niște colegi ne vor spune că nu mai putem continua în Pro România, cu siguranță ne vom găsi calea", a scris Constantin pe Facebook.

Și fostul premier Mihai Tudose a avut un mesaj extrem de dur pentru Victor Ponta, după ce a fost acuzat de acesta că a negociat atât cu PSD cât și cu PNL:

„Ca să fie clar: nu am negociat nimic cu nimeni, nici cu PSD, nici cu PNL, neavând ce și de ce să negociez. România are nevoie de un Guvern, indiferent cine îl conduce. Eu n-am spus că este nevoie de guvernul Orban, am spus că țara mea are nevoie de un Guvern stabil. Vine iarna, nu avem bugete la Sănătate și Educație, duminică avem alegeri și n-avem ministru de Interne. Este o situație dificilă și România are nevoie de un Guvern.

Revenind la negocieri: păi să vezi că te acuză cineva care toată vara a negociat cu cei de la ALDE, fără ca noi să știm și apoi ne trezim cu ei, apoi a negociat cu PSD, că n-am fost eu la negocierile cu Viorica Dăncilă, iar apoi a negociat cu PNL.

Despre cine, pe cine și cum a făcut la europarlamentare, eu cred că cei 20% de la Brăila au fost mai mult decât cei 10% de la Gorj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

PARAIPAN
04 Noi 2019

Cine trădează odată va trăda mereu...mai ales cand esti strans cu usa din cauza scheleților din dosare ...SICTIR JIVINĂ
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine