2019-12-13 04:15

Daniel Tudorache, cerere FERMĂ pentru PSD: ”Să știm cum e cu GRAȚIEREA? Ori e albă, ori e neagră?”

 |  21:04
Daniel Tudorache, cerere FERMĂ pentru PSD: ”Să știm cum e cu GRAȚIEREA? Ori e albă, ori e neagră?”

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat la Digi24 că la finalul CEx-ului de azi a cerut să aibă loc o discuţie privind amnistia şi graţierea.

„Ideea e să ştim, ori e albă, ori e neagră. Se discută pe la colţuri de amnistie şi graţiere. Trebuie să discutăm în Cex dacă mergem mai departe sau nu, ca să închidem acest subiect”, a declarat Daniel Tudorache la Digi24.

El a spus că o discuţie va avea loc în şedinţa următoare şi că cei mai mulţi dintre colegii săi au deja o opţiune conturată.

„Ori e albă, ori e neagră. Dacă nu se dă această ordonanţă măcar să se spună clar să nu se mai discute. Acum, la fiecare post tv se discută că PSD va da sau nu va da, noi trebuie să ştim clar, susţinem sau nu o astfel de ordonanţă. La începutul săptămânii viitoare vom şti care e părerea PSD în legătură cu ordonanţa de amnistie şi graţiere”, a spus Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-10Parerea ta...

ANONIM
10 Dec 2018

DE 20 ANI PUNEAI SCRISORI ELECTORALE LA CUTIILE POSTALE ALE OAMENILOR . DE UNDE AVEAI ATITIA BANI ? DAR SI TU AI OAMENI LA SISTEMATIZARE , ARHITECTURA , CU MAFIOTI TIGANI DEZVOLTATORI . ACUM CONSTRUIESTI LA FOSTA LAROMET , BLOCURI DIN SPATE SPRE METROU . DAR SI BLOCURILE INTRE CASE , APROBATE , DE PRIMARIE . PE ASCUNS TE PUPAI CU UDREA SI CEILANTI
ANONIM
10 Dec 2018

TOATA PRIMARIE ESTE NERABDATOARE
ANONIM
11 Dec 2018

UNDE SI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU JUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ......????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray