2019-10-20 22:08

Daniel Zamfir, prima REACȚIE după «executarea» sa: „S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are!”

 |  13:00
Daniel Zamfir, prima REACȚIE după «executarea» sa: „S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are!”

În ședința grupului PNL din Senat de joi, 1 februarie, în care se decid funcțiile pentru noua sesiune parlamentară, Daniel Zamfir a pierdut președinția Comisiei economice, de industrie și servicii din Senat.

Zamfir era președintele comisiei din decembrie 2016. Decizia a fost luată cu 16 voturi la 8. În locul lui Zamfir, în fruntea Comisiei economice a fost desemnat Florin Cîțu.

Ludovic Orban l-a acuzat recent pe Zamfir că deviază de la linia partidului prin susținerea unor inițiative legislative împotriva băncilor.

Tot în ședința grupului PNL de joi, 1 februarie, s-a decis înlocuirea lui Iulian Dumitrescu, liderul de grup, din fruntea Comisiei de Apărare cu senatorul Marcel Vela. Decizia a fost luată în unanimitate, după retragerea lui Dumitrescu.

Locul lui Florin Cîțu ca vicepreședinte în Comisia de buget finanțe a fost luat de Romulus Bulacu.

Pe lângă Daniel Zamfir, în ședința senatorilor PNL, printre criticii liniei impuse de Orban s-a remarcat și Alina Gorghiu.

”Colegii au apreciat cu toții activitatea mea, chiar le-am cerut înainte de vot să analizeze raportul de activitate în calitate de șef al Comisiei Economice. Cu toții au avut cuvinte elogioase la adresa activității mele, un coleg chiar a spus că sunt cel mai activ partlamentar, ceea ce desigur că m-a onorat, doar că la un moment dat este un vot politic. Nu contează ce ai făcut, ce activitate ai ci doar ceea ce dorește președintele partidului. Eu asta am înțeles-o de la bun început.

Îmi este greu să vorbesc despre lucrul acesta, am o mare frustrare, fiind în situația de a da explicații de ce președintele partidului îmi dorește capul. Îmi dorește capul pentru că probabil i l-a cerut cineva sau probabil se gândește că activitatea mea de la partid dăunează partidului. După cum știți, duminică, la grupurile parlamentare reunite am solicitat președintelui partidului o discuție sinceră în care să îmi spună care sunt elementele de deviaționism de la linia partidului (...) dacă i se părea că am deviat de la linia partidului, era firesc să mă cheme, să îmi spună ce greșesc, să mă pot îndrepta ori lucrurile astea domnul Orban le-a făcut sistematic. A doua oară îmi spune că ne vom despărți, fără să-mi spună și de ce (...) S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar să știți că eu sunt o nucă tare”, a declarat Daniel Zamfir, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-01Parerea ta...

ANONIM
01 Feb 2018

Din pacate puiul de securist nu are nici 0,1% din valoarea lui ZAMFIR. Capul de jos a lui ZAMFIR are mai multi neuroni decat capul de sus a lui Orban si a fratelui sau.
ANONIM
01 Feb 2018

Era un cal troian in PNL trimis de haznaua 3 si latrina TVghita fugaru. Isi petrecea serile prin cocinile lui felix si ghita fugaru. Orban a procedat OK.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray