2020-08-13 00:40

Darius Vâlcov a depus joi jurământul de învestitură ca ministru delegat al Bugetului

 |  11:24
Darius Vâlcov a depus joi jurământul de învestitură ca ministru delegat al Bugetului

Dariu Vâlcov a depus, joi dimineaţa, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat al Bugetului. La ceremonie au participat preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Şedinţa de Guvern care era programată să înceapă la ora 10.30 a fost reprogramată după terminarea evenimentului de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a fost prezent la ceremonia în care Darius Vâlcov a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat a Bugetului.

Preşedintele Traian Băsescu a amânat miercuri ceremonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, din cauză că premierul Victor Ponta şi-a anulat prezenţa la ceremonie. Şeful statului a precizat că din gestul premierului ar putea înţelege că Victor Ponta nu mai susţine propunerea pentru conducerea ministerului Bugetului.

Premierul Victor Ponta a declarat ulterior că nu a putut lua parte la ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov la conducerea ministerului Bugetului, deoarece avea programate alte întâlniri importante.

Premierul a ţinut să precizeze că dacă preşedintelui Traian Băsescu îi este "drag" de el, va merge la "studioul de cinematografie Cotroceni" şi va solicita altă dată pentru învestire.

Victor Ponta i-a trimis apoi o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care îi cerea reprogramarea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov joi dimieaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz