2020-06-07 00:42

Darius Vâlcov: Mă voi întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre buget şi Codul Fiscal

 |  07:51
Darius Vâlcov: Mă voi întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre buget şi Codul Fiscal

Ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre Codul Fiscal și bugetul de stat. Vâlcov a mai afirmat că în cursul zilei de joi, proiectul va fi prezentat Parlamentului.

„E pentru prima dată din anii 90 când se vine cu un plan cu viziune și strategie făcut exclusiv de experții din mediul de afaceri. Scopul e ca în 10-12 ani, România să ajungă la un nivel care să depășească media UE în ceea ce privește PIB-ul pe cap de locuitor. Venim cu o viziune multianuală, nu doar pentru anul viitor. Urmează să discut cu președintele Iohannis pe tema bugetului. Mâine vom prezenta în Parlament proiectul”, a afirmat Darius Vâlcov.

Ministrul Finanţelor şi-a exprimat speranţa ca „noul cod fiscal să fie aprobat până la finele lunii iunie”.

„Ca să se simtă direct în buzunar, cetățenii trebuie să știe că de la 1 ianuarie 2016 produsele de bază vor fi mai ieftine cu 20%, iar majoritatea produselor cu 6%. Reducerea TVA îi va avantaja pe cei cu venituri mici”, a completat ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine