2020-08-12 13:12

Darius Vâlcov, mesaj IRONIC la adresa lui Klaus Iohannis: ”Ce vocal a devenit LENEȘUL”

 |  16:25
Darius Vâlcov, mesaj IRONIC la adresa lui Klaus Iohannis: ”Ce vocal a devenit LENEȘUL”

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat vineri pe contul să de Facebook un clip video în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu un leneş personaj într-un film de animaţie, alături de un mesaj ironic cu privire la diminuarea bugetului Administraţiei Prezidenţiale, relatează News.ro.

"Ce vocal a devenit <<leneşul>> de când i-a fost tăiat bugetul pentru al doilea bucătar din alaiul prezidenţial! #incetincetisor", a scris Vâlcov pe contul său de Facebook după ce preşedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul, făcând un al doilea apel pentru rezolvarea situaţiei create de pesta porcină.

În urmă două zile, Darius Vâlcov posta o fotografie în care preşedintele Klaus Iohannis rupe România în două, însoţită de mesajul: "Cât poţi să fii de ticălos să vorbeşti de blocarea plăţilor pentru crescătorii români afectaţi de pesta porcină, atâta timp cât tu eşti cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceştia!?"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

ANONIM
31 Aug 2018

Considerați că despăgubirile pentru cei afectați de pesta porcină ar trebui plătite de către cei ce aveau responsabilitatea prevenției, pentru care există programe guvernamentale aprobate și bugetate, instituții care se pare că nu au luat deciziile corespunzătoare în scopul prevenirii unor astfel de epidemii de pestă porcină, așa cum în țările vecine nu sunt semnalate cazuri deosebite ?
COADA DRACULUI
31 Aug 2018

GEEBBELS DE TELEORMAN . IL CAUTA TIGANI CARE IA PACALIT CU AFACERI SI AUR . NU IL LASA TIGANI . PUSCARIASULE CE CAUTI IN GUVERN ?
ANONIM
31 Aug 2018

Deci, considerați că sumele pentru despăgubirea celor afectați de pesta porcină ar trebui obținute de la membrii guvernului și de la cei implicați în prevenția unor astfel de epidemii, epidemie care în țările vecine nu s-au manifestat precum sunt prezentate cazurile de către guvernanții de la București ?
ANONIM
31 Aug 2018

Deci, ați zice că guvernul și instituțiile cu responsabilități , românești, nu și-ar fi îndeplinit atribuțiile de serviciu în prevenirea epidemiilor de pestă porcină, așa cum autoritățile din țările vecine ar fi făcut astfel de prevenție, după cum sunt prezentate în acestă perioadă chestiunile ?
ANONIM
31 Aug 2018

O fi verificat careva care sunt sumele alocate de guvernanții români pentru prevenirea epidemiilor și epizootiilor și personalul implicat, comparativ cu țările învecinate, și dimensionarea domeniului la care se referă astfel de bugetări, în țările folosite ca repere de comparație ?
ANONIM
31 Aug 2018

Deci, cât alocă bulgarii, cât alocă sârbii, cât alocă ungurii, cât alocă ucrainienii pentru prevenirea epidemiilor și care sunt rezultate comparativ cu alocările și rezultatele obținute de guvernanții români și instituțiile românești cu atribuții în domeniul prevenirii și combaterii epidemiilor și epizootiilor ?
@VILCOV
31 Aug 2018

INAINTE SA TE CHEME DARIUS , CUM TE CHEMA BAI ASTA BOTEZAT CU BOMFAERUL ? ITIC , STRUL , BERC ???
ANONIM
01 Sep 2018

Deci considerați că este firesc ca și contribuabilul român să plătească despăgubiri pentru efectele pestei porcine africane în aceeași proporție cu cele plătite de contribuabilul bulgar, contribuabilul sârb, contribuabilul ungur, contribuabilul ucrainian, contribuabilul grec , etc. ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz