2019-08-18 11:59

Darius Vâlcov și Liviu Pop, SANCȚIONAȚI pentru discriminare. Cu ce au greșit

 |  23:13
Darius Vâlcov și Liviu Pop, SANCȚIONAȚI pentru discriminare. Cu ce au greșit

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, și fostul ministru al Educației, Liviu Pop, au fost sancționați pentru discriminare.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Vâlcov cu 2 mii de lei pentru că a comparat Forumul Democrat al Germanilor cu o organizație nazistă, iar pe președintele Klaus Iohannis cu liderul unei organizații naziste.

Liviu Pop a făcut și el comparații în același sens, însă a primit doar avertisment.

Postarea lui Darius Vâlcov a stârnit critici vehemente din partea comunității evreiești și o reacție a guvernului german.

Consilierul premierului este condamnat la 8 ani de închisoare, dar sentința nu este definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul lui Vâlcov Cât de bun poate fi un Cod Fiscal dacă el este gândit și asumat de un personaj desprins direct din Codul Penal? Cum pot fi convinși românii să își plătească taxele și impozitele și să respecte legile, atunci când ditamai ministrul de Finanțe își negociază mita în cimitir, iar banii negri încearcă să îi „spele“ plasându-i în tablouri de valoare și lingouri de aur? Lăudat fără măsură de șeful său, premierul Ponta, Vâlcov ajunsese să se creadă, chiar înainte să îl salte mascații dintr-un studiou de televiziune, un fel de guru fiscal. Impozitele mai mici, TVA redusă și toate celelalte măsuri de „lapte și miere” din Codul Fiscal erau prezentate ca niște soluții magice, al căror secret, impenetrabil pentru toți ceilalți, era deținut doar de „alchimiștii” Guvernului Ponta
30 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray