2019-10-14 23:40

Darius Vâlcov: Vom avea un proiect la Guvern pentru înfiinţarea FONDULUI SUVERAN până în septembrie

 |  13:49
Darius Vâlcov: Vom avea un proiect la Guvern pentru înfiinţarea FONDULUI SUVERAN până în septembrie

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului, a declarat sâmbătă că proiectul pentru înfiinţarea Fondului Suveran făcut de Guvern va fi gata la începtul lui septembrie. În luna iulie, CCR a decis că Legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Investiţii este neconstituţională.

"Se lucrează în cadrul Guvernului ca să ieşim cu acest Fond Suveran în prima parte a lunii septembrie”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.

La jumătatea lunii iulie, CCR a discutat pe marginea sesizărilor depuse de PNL, USR, PMP şi de către preşedintele Klaus Iohannis la Legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare de Investiţii (FSDI). Argumentul principal oferit în obiecţiile de neconstituţionalitate a fost că o astfel de decizie care să înfiinţeze Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI) trebuie luată printr-un act al administraţiei centrale, nu printr-o lege adoptată de Parlament.

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va fi înfiinţat printr-o Hotărâre de Guvern, după ce Curtea Constituţională a precizat că decizia de înfiinţare a Fondului trebuie luată printr-un act al administraţiei centrale, nu printr-o lege adoptată de Parlament, a declarant în lunia iulie, ministrul Finanţelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-18Parerea ta...

ANONIM
18 Aug 2018

Va dati seama banii acestui fond pe mana lui ADOLF Hdraknea si vâlcov. He he he....!
ANONIM
18 Aug 2018

ORICAT DE (PRE)VIZIONAR AI FI BAI BORATURA , ZOAIE UMANA CE ESTI , NU AI CREDIBILITATE ATAT TU CAT SI SATRA DIN CARE FACI PARTE. PENTRU VOI E VALABILA GROAPA DE GUNOI, COSTARICA, MADAGASCAR, ETC
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

o sa vezi din puscarie la televizor evenimentele din septembrie.....si o sa te apleci dupa sapun la dusuri
TRADATORI DE TARA
19 Aug 2018

TU SI CU STANESCU ATI VENIT CU GORILE TIGANI , PENTRU A FACE DIVERSIUNE . VORBESTE UN PUSCARIAS TUGAN DE CATIFEA
LEGILE LOR
19 Aug 2018

TIGANU MAI VREA UN TAMTARAM DE 8 - 9 - 10 MILIARDE EURO , SA PUNA GHIARA
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul lui Vâlcov Cât de bun poate fi un Cod Fiscal dacă el este gândit și asumat de un personaj desprins direct din Codul Penal? Cum pot fi convinși românii să își plătească taxele și impozitele și să respecte legile, atunci când ditamai ministrul de Finanțe își negociază mita în cimitir, iar banii negri încearcă să îi „spele“ plasându-i în tablouri de valoare și lingouri de aur? Lăudat fără măsură de șeful său, premierul Ponta, Vâlcov ajunsese să se creadă, chiar înainte să îl salte mascații dintr-un studiou de televiziune, un fel de guru fiscal. Impozitele mai mici, TVA redusă și toate celelalte măsuri de „lapte și miere” din Codul Fiscal erau prezentate ca niște soluții magice, al căror secret, impenetrabil pentru toți ceilalți, era deținut doar de „alchimiștii” Guvernului Ponta
30 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray