2020-02-26 22:42

De ce a intrat Cozmin Gușă în PSD: Este esential ca Dan Barna să nu intre în turul 2

 |  11:06
De ce a intrat Cozmin Gușă în PSD: Este esential ca Dan Barna să nu intre în turul 2

Cozmin Gușă a rămas fără Realitatea TV, post căruia CNA a decis să nu-i mai acorde licența de funcționare, și s-a înscris în PSD, cu dorința de a o ajuta pe Viorica Dăncilă să intre în turul doi, în detrimentul lui Dan Barna.

Cozmin Gușă spune prin înscrierea sa în partid vrea să mobilizeze acele organizații care încă nu s-au hotărât să o sprijine pe Viorica Dăncilă, pentru că ”este esențial” ca Dan Barna, de la USR, să nu ajungă în turul doi.

”Treaba cu CNA-ul nu are nicio legătură cu înscrierea în PSD. Are legătură cu jocurile politice de pe partea stângă și cu jocul din turul doi al alegerilor prezidențiale. Prin intrarea mea în PSD am sugerat că e mai convenabil să rămâi în PSD, pentru un posibil proiect de reformă viitoare, decât să iei drumul Pro România, care, atâta timp cât este condus de Ponta, e un partid de tip securistic.

Pentru mine este esențial să nu intre în turul doi Dan Barna, pentru că politica pe care o face nu are legătură cu interesul național. Având în vedere că erau câteva organizații PSD nehotărâte să tragă în aceste alegeri cu Viorica Dăncilă, organizații foarte apropiate de mine, cred că intrarea mea în PSD o să le mobilizeze”, a explicat Gușă.

”Asta o să aducă Vioricăi Dăncilă câteva puncte, să poată trece peste Dan Barna și să intre astfel în turul doi cu Klaus Iohannis”, a explicat analistul politic jurnaliștilor Libertatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
30 Oct 2019

cea mai buna meserie in politica este sa faci pe "consilierul" mafiotilor cu multi bani...adica PSD-ul .Orice le-ar promite Gusa astia nu mai ajung vreodata la putere...bye bye ciumelor rosii
WERNNER
30 Oct 2019

imi pare rau domnu Gusa,impreuna cu ponta sunteti o apa si un pamant.deci atatea fonfleuri anti psd,rezultat fas.
NO COMMENT
30 Oct 2019

De ce a intrat Cozmin Gușă în PSD ? Pentru ca este un mare prost. Dl Johannis nu are concurent iar dna Dancila nu este politician. dl Barna are o problema de imagine si de rezolvat. Dl Cosmin se pare ca a rămas fără obiectul muncii. Suna ciudat dar adevarat.
BEBICA
30 Oct 2019

PINA ACUM SINGURA PERSOANA CU COJONES DE LA REALITATEA ESTE DENISE RIFAI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine