2020-03-30 14:27

De ce nu vom avea dezbatere prezidențială? Anunțul făcut de coordonatorul campaniei lui Iohannis

 |  10:00
De ce nu vom avea dezbatere prezidențială? Anunțul făcut de coordonatorul campaniei lui Iohannis

Coordonatorul campaniei lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, susține că PSD a refuzat ani la rând dialogul cu președintele Klaus Iohannis, astfel încât acum n-ar mai avea rost o dezbatere pentru că pozițiile celor doi candidați sunt cunoscute. Motreanu explică că alta era situația dacă în turul II era Dan Barna.

”Campania președintelui Klaus Iohannis va continua în același mod ca și pentru primul tur de scrutin. Esența unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetățenii, de a interacționa cu cei cărora le ceri votul și încrederea pentru a-i putea reprezenta.

Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD și de guvernul Dăncilă. Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituțional cu președintele, deși acesta era foarte necesar în funcționarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situației guvernamentale și rezolvării unor probleme reale și grave pentru această țară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice și le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca și cum nu ar fi cunoscute toate pozițiile politice exprimate de fiecare candidat în parte și în ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie și ne dăm seama cu toții că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuție. Alta ar fi fost, însă, situația dacă aveam un tur doi fără PSD. Acest partid nu are cultura dialogului și a făcut atât de mult rău României și democrației.

Preferăm ca în timpul rămas până în 24 noiembrie președintele Iohannis să poată întâlni în mod direct cât mai mulți cetățeni, pentru că ei sunt cei care votează. România normală este și România în care ai ocazia să te întâlnești față în față cu cel pe care urmează să-l votezi. Din acest motiv vom avea în țară, în aproape toate zilele rămase din campania electorală pentru turul doi, întâlniri cu cetățenii și președintele Klaus Iohannis.

Vă așteptăm cu drag!”, scrie Dan Motreanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

RESPECT
12 Noi 2019

Un nou mod gândire și judecata europeana. Esența unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetățenii, de a interacționa cu cei cărora le ceri votul și încrederea pentru a-i putea reprezenta. "Johannis învingător și înconjurat de mulțimea din popor." " Dancila înconjurată doar de bodyguarzi partidului PSD"
JIJI
12 Noi 2019

Klaus/Maus (mutu) si-a pierdut vocea. "Cine tace si face?" Mauss din Deal. Nu poate vorbi decat cu proprii alegatori. El chiar e o rusine a Romaniei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine