2020-08-11 17:06

De ce s-a supărat Adrian Năstase pe Dragnea

 |  19:38
De ce s-a supărat Adrian Năstase pe Dragnea

După ce a fost marele absent de la Congresul PSD, Adrian Năstase a recunoscut că se aştepta să fie invitat. Dragnea l-a asigurat, totuşi, că nu avea nevoie de invitaţie.

''Nu pot să spun că m-a deranjat, dar mă aşteptam să fiu invitat, fără îndoială. Am înţeles, însă, că la oricare dintre congrese am o invitaţie deschisă şi că voi putea să merg fără să mai fiu invitat. Partea cea mai ciudată este că, nefiind membru al partidului, conform statutului eu am gândit că am nevoie de o invitaţie. Iată că a fost o neînţelegere. Domnul Dragnea spunea că puteam să merg acolo fără invitaţie. Nu vreau să comentez mai mult'', a precizat Năstase citat de agerpres.ro.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie să asigure pentru partid o politică bună de alianţe, să obţină rezultat bun la alegeri şi să continue guvernarea.

''La acest moment el (Liviu Dragnea, n.r) are un vot imens din partea colegilor din partid, este important ca el să dovedească că această alegere şi acest vot vor asigura pentru PSD şi o politică de alianţe foarte bună şi un rezultat la alegerile viitoare cât mai favorabil şi care să permită continuarea guvernării'', a afirmat fostul lider al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz