2020-01-26 00:39

Decizia în cazul demisiei lui Liviu Dragnea. amânată pentru miercuri

 |  12:34
Decizia în cazul demisiei lui Liviu Dragnea. amânată pentru miercuri

Membrii PSD care au venit, luni, la sediul partidului au fost anunţaţi că nu va mai avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, unde Liviu Dragnea urma să îşi depună mandatul de preşedinte executiv. De asemenea, o decizie în privinţa lui Dragnea va fi luată miercuri, în Comitetul Executiv.

Potrivit unor reprezentanţi ai PSD, citaţi de Mediafax, la sediul partidului au avut loc, timp de două ore, doar discuţii informale între liderii partidului, membrii social-democraţi fiind informaţi că nu va mai avea loc şedinţa BPN.

De asemenea, o decizie în cazul lui Liviu Dragnea va fi luată în Comitetul Executiv, care va avea loc miercuri, începând cu ora 16.00.

Liviu Dragnea a declarat, luni dimineaţă, la sediul PSD, că pentru el este mai importantă demnitatea decât orice funcție. Acesta a ţinut să precizeze că poate ajuta partidul și ca un simplu membru.

"Le mulțumesc pentru susținere și slolidaritate numai că pentru mine demnitatea este mai importantă decât oricare funcție. Poti și ca membru simplu să ajuti partidul dacă ai o oarecare experință", a afirmat social-democratul.

Liviu Dragnea şi-a exprimat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern, el fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine