2020-04-05 17:46

DECIZIA lui Klaus Iohannis: ”Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD”

 |  17:08
DECIZIA lui Klaus Iohannis: ”Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD”

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, va susține în această seară, începând cu ora 18.00, o conferință de presă la sediul central al PNL, potrivit unui anunț de presă al partidului.

UPDATE:

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a anunțat că va organiza el, cu echipa sa, ”o dezbatere așezată”, marțea viitoare, la care vor fi invitați să dezbată mandatul încheiat, planul său pentru viitorul mandat și la care va invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști.

”Va fi o discuție deschisă, așezată”, a precizat el.

Șeful statului a mai spus că Viorica Dăncilă e reprezentanta unui partid nedemocratic, nereformat, care a guvernat împotriva românilor, și care acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect, subliniind că nu acceptă o dezbatere cu o astfel de persoană care reprezintă tot ce e mai rău în politica ultimilor ani.

”Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptând o dezbatere cu candidata PSD”, a spus Iohannis.

Ieri, șeful statului a respins ferm, într-o postare pe Facebook, o eventuală dezbatere cu Viorica Dăncilă în turul doi al prezidențialelor, susținând că ”nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

Șeful statului a precizat că va dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine