2019-10-16 03:18

DECIZIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Apelor și Pădurilor

 |  19:28
DECIZIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Apelor și Pădurilor

Președintele PSD, Liviu Dragnea reacționează după demisia Ministrului Apelor și Pădurilor. Liderul social-democraților îi mulțumește Doinei Pană pentru activitatea sa și anunță propunerea unui nou ministru în cadrul Cex PSD de zilele următoare.

”Îi mulțumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României!

#RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirișărilor ilegale, toate acestea și multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru!

Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Național, care va fi convocat zilele următoare” scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03

In legatura cu acest articol...

Numărul doi din PSD anunță RESTRUCTURAREA Guvernului după DEMISIA Doinei Pană

ULTIMA ORĂ: Un ministru DEMISIONEAZĂ din Guvernul Tudose. Care e MOTIVUL
Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2018

LIVACHE DERBEDEUL NATIUNII trateaza tara ca pe judetul lui ce are emblema OAIA SI MAGARUL.
ANONIM
05 Ian 2018

Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, umane, etc este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit “BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR” asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza, in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective. Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti (auditori) din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat (fara pretentii de plata) cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor. Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray