2019-08-20 15:00

DECIZIA PSD după ședință. Anunțul lui Liviu Dragnea

 |  19:35
DECIZIA PSD după ședință. Anunțul lui Liviu Dragnea

Ședința conducerii extinse a PSD s-a încheiat în jurul orei 18.30. După mai bine de patru ore de discuții, liderii partidului spun că restructurarea Guvernului va fi discutată la viitorul Comitet Executiv Național, care va avea loc la sfârșitul lunii, la Iași.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că singurele decizii care au fost adoptate la ședința de astăzi sunt propunerea lui Ioan Deneș pentru Ministerul Pădurilor și Apelor și organizarea unei noi ședințe a Comitetului Executiv Național în perioada 29-31 ianuarie la Iași.

Întrebat despre restructurarea Guvernului, Dragnea a răspuns: „Au fost mai multe păreri, idei, s-au dicutat multe la CExN. Sunt de acord cu ce am spus eu, am vorbit de câteva luni de zile că în ianuarie, după ce vom finaliza 2017, vom face o analiză cum funcționează fluxul de decizie în ministere, cum să facem actul de guvernare mai bun decât în 2017. Că poate fi restructurare, că poate fi remaniere, poate nici asta, poate îmbunătățirea fluxului în minister”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

scopul li Drac-nea JEFUIREA TUTUOR RESURSELOR IMpREUNA CU ISARESCU SI CIOCIOLINELE-TZIGANCI DE LA SRI ADUsE DE ILIESCU iN DECEMBRIE 1989..ceva mai scarbos nu cred sa existe in istoria Romaniei...s-a BANGLADESHIZAT toata Romania cu mafia tiganeasca numita pompos "psd"........FIARE VEEEECHI.....CUMPAR ROSIA MONTANA PE UN LEU SA O DAU LA FIARE VEEEECHI.....LA TAVARISCII LUI DRACNEA...tRAILES BAHTALO FRAIERilor...v-a jefuit o satra de tigani kominernisti in frunte cu ILIESCU si BRUCAN
@ANONIM
10 Ian 2018

DE DATA ASTA AI DREPTATE , RECUNOSC . AS MAI AVEA DOUA- TREI PROPUNERI : PUNCTUL 8 AL DECLARATIEI DE LA TIMISOARA SA FIE IN SFIRSIT INTRODUS IN LEGE , NATIONALIZAREA TUTUROR BUNURILOR VINDUTE FRAUDULOS CATRE CETATENI STRAINI , CASTRAREA CHIMICA A PEDOFILILOR SI A VIIOLATORILOR . SCOATEREA IN AFARA LEGII A PSD IN TIMPUL CEL MAI SCURT , AR FI PRIMA NECESITATE , RESTUL V-A URMA DE LA SINE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray