2020-07-05 20:23

DECIZIA serii la PNL: Klaus Iohannis nu va merge la nicio DEZBATERE cu Viorica Dăncilă

 |  21:55
DECIZIA serii la PNL: Klaus Iohannis nu va merge la nicio DEZBATERE cu Viorica Dăncilă

Confruntarea televizată dintre cei doi candidați la prezidențiale pare imposibilă. Dan Motreanu, şeful campaniei lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale, a declarat, luni, că o confruntare între preşedintele României şi Viorica Dăncilă nu îşi are rostul pentru că nu ar aduce nimic în plus.

„Preşedintele nu se teme de confruntare. Cei doi candidaţi sunt cunoscuţi, activitatea lor politică şi punctele de vedere sunt cunoscute. O confruntare nu îşi are rostul pentru că, din punctul de vedere al echipei de campanie, nu aduce nimic în plus“, a declarat Motreanu, conform Adevarul.  

Acesta a precizat că democraţia înseamnă, în primul rând, întâlnirea directă cu cetăţenii şi a subliniat că bătălia cu PSD este una foarte grea şi îi aşteaptă pe români la urne în turul II, care va avea loc pe 24 noiembrie.  

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat luni seară că el preferă să se concentreze pe întâlnirile cu alegătorii în momentul în care a fost întrebat dacă va merge la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Apelurile candidatului PSD privind organizarea dezbaterilor au fost considerate „manevre”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONYMOUS
12 Noi 2019

Frica de Viorica Dancila care sa pregatit sa il atace frontal cu diferite probleme pe care Iohanis nu va fi in stare sa raspunda si va intra intr-o balbaiala totala ! Daca e cinstit si corect se va duce,daca nu chiar si prin muțenie va da un raspuns !
FLORAREASA
12 Noi 2019

CHILOTAREASA VREA SA SPUNA CA SAU MURDARIT BUDIGAI . SA IL CHEME PE GIGOLO ORLANDO . ALO LICURICI . SA DAT LOVITURA DE STAT . OLTENI MEI DE LA CARACAL , AU FURAT VOPSEAUA DE PE RACHETELE RAMASE DE LA RUSI .
UN ROMAN NECAJIT
12 Noi 2019

In afara de, PSD ciuma rosie, domnul Iohannis nu isi cunoaste , nici macar atributiunile sale de presedinte pe plan extern. PACAT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz