2019-10-16 20:32

DECIZIE CCR. Comisia de anchetă pentru verificarea activității directorului SPP este NECONSTITUȚIONALĂ

 |  14:21
DECIZIE CCR. Comisia de anchetă pentru verificarea activității directorului SPP este NECONSTITUȚIONALĂ

Înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea activităţii directorului Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), Lucian Pahonţu, şi a modului în care acesta ar fi implicat instituţia în activităţi care exced cadrul legal de funcţionare este neconstituţională, a decis, marţi, Curtea Constituţională, informează News.ro.

Curtea Constituţională a admis sesizările PNL şi USR privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea activităţii directorului Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu, şi a modului în care acesta ar fi implicat instituţia în activităţi care exced cadrul legal de funcţionare.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat în 20 februarie, cu 225 de voturi "pentru" şi 106 voturi "împotrivă", înfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetare a activităţii Serviciului de Protecţie şi Pază. 

În 22 februarie, PNL şi USR au atacat la CCR hotărârea privind înfiinţarea acestei comisii, motivând că obiectivele anchetei intră în competenţa CSAT şi a preşedintelui României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

VALI
03 Apr 2018

Constatările și deciziile CCR , nu sunt obligatorii, chiar DNA a demonstrat acest fapt. Deci dacă vor pot face comisia.
PSEUDO-COMISII
03 Apr 2018

Aceste comisii au rolul de a jecmani statul roman de bani. Membrii acestor comisii sunt retribuiti suplimentar. Din acest motiv vedem abundenta de comisii care nu au nici un rost. Este un mod prin care mafia psd-alde -udmr isi rotunjeste veniturile din banii contribuabilului roman.
ANONIM
04 Apr 2018

DECI SEFII SPP SUNT INFAILIBILI PRECUM PAPA DE LA ROMA MAI SA FIE!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray