2020-08-06 04:26

DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI

 |  16:37
DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte miercuri, de la ora 18,00, pentru a discuta despre situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri. Social-democraţii se reunesc în şedinţă la sediul PSD din Kiseleff, au declarat surse politice.

Printre subiectele de pe ordinea de zi figurează situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri, iar miercuri îi expiră interimatul şi lui Daniel Breaz, la Ministerul Educaţiei. PSD aşteaptă decizia Curţii Constituţionale care urmează să se pronunţe, tot miercuri, cu privire la sesizarea privind existenţa unui conflict juridic pe tema refuzului şefului statului de numire a miniştrilor, pentru a lua o decizie cu privire la prezentarea în faţa Parlamentului a Guvernului restructurat sau remaniat.

Sesizarea Guvernului în legătură cu un posibil conflict juridic de natură constituţională a fost înregistrată la CCR pe 5 septembrie, părţile - Executiv şi Preşedinţie - având ca termen de transmitere a punctelor de vedere data de 11 septembrie.

Potrivit surselor citate de Antena3, premierul va veni în Parlament cu un nou Guvern după ce se întoarce din deplasarea din Statele Unite, adică după 28 septembrie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-17Parerea ta...

FURAM PE ULTIMA SUTA.
17 Sep 2019

Vacante ieftine ale acestor membri PSD pentru a fura.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz