2019-12-07 08:11

DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI

 |  16:37
DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte miercuri, de la ora 18,00, pentru a discuta despre situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri. Social-democraţii se reunesc în şedinţă la sediul PSD din Kiseleff, au declarat surse politice.

Printre subiectele de pe ordinea de zi figurează situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri, iar miercuri îi expiră interimatul şi lui Daniel Breaz, la Ministerul Educaţiei. PSD aşteaptă decizia Curţii Constituţionale care urmează să se pronunţe, tot miercuri, cu privire la sesizarea privind existenţa unui conflict juridic pe tema refuzului şefului statului de numire a miniştrilor, pentru a lua o decizie cu privire la prezentarea în faţa Parlamentului a Guvernului restructurat sau remaniat.

Sesizarea Guvernului în legătură cu un posibil conflict juridic de natură constituţională a fost înregistrată la CCR pe 5 septembrie, părţile - Executiv şi Preşedinţie - având ca termen de transmitere a punctelor de vedere data de 11 septembrie.

Potrivit surselor citate de Antena3, premierul va veni în Parlament cu un nou Guvern după ce se întoarce din deplasarea din Statele Unite, adică după 28 septembrie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-17Parerea ta...

FURAM PE ULTIMA SUTA.
17 Sep 2019

Vacante ieftine ale acestor membri PSD pentru a fura.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Averile miniștrilor plafonate… în trecut Prin intrarea în vigoare a Legii 144/207 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate (ANI) și, ulterior, completată prin Legea nr.176/2010, privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnitătilor publice, peste 7.000.000 de persoane și-au depus, de-a lungul timpului, declarațiile de avere și de interese la ANI, dar și pe site-ul instituției pe care o reprezintă
20 Iun 2019
Misiunea lui Cioloş Guvernul Cioloş s-a născut cu probleme. Cu miniştri propuşi şi retraşi. Atât le-a trebuit politicienilor, că au şi început: “Hă, hă, hă, ăsta e guvernul străzii?”. În fapt, nici străzii nu-i convine noul executiv. “E plin de securişti şi masoni. Oameni ai sistemului, nu tehnocraţi”, se aude din piaţă. Una peste alta, s-a aşternut liniştea, vine iarna şi îngheaţă totul. Merge şi aşa… cum spune românul
18 Noi 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray