2020-04-10 04:05

DECIZIE de ultimă oră în ședința PSD. Social democrații pregătesc MOȚIUNE DE CENZURĂ

 |  17:00
DECIZIE de ultimă oră în ședința PSD. Social democrații pregătesc MOȚIUNE DE CENZURĂ

Conducerea social-democraţilor s-a întâlnit marţi la Parlament, unde a avut loc ședința CEx PSD. Liderii PSD au discutat despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie.

Preşedintele interimar, Marcel Ciolacu a afirmat că PSD are capacitatea de a negocia și forma ulterior o nouă majoritate în Parlament.

„Nu putem să nu depunem o moțiune de cenzură pe o forțare a democrației și pe un lucru atât de imoral, incorect și ilegal”, a precizat Ciolacu, vorbind despre anticipate și politica Guvernului Orban. „Vă rog mult, nu subestimați capacitatea și a mea, dar și a colegilor mei de a purta negocieri și de a forma o nouă majoritate”, a precizat Marcel Ciolacu

De asemenea, Ciolacu a declarat că PSD va trimite o scrisoare Comisiei Europene cu privire la dorința PNL de a avea alegeri anticipate.

„PSD va înainta o scrisoare președintelui Comisiei Europene, președintelui Parlamentului European, grupului S&D și la toți europarlamentarii, cu privire la abuzul de a schimba legile electorale, în pofida unei decizii CCR și a unei recomandări din partea Comisiei de la Veneția”, a declarat Ciolacu.

„Într-un stat democratic și european, nu ai dreptul, sub nicio formă, să modifici legile electorale cu 2-3 luni înainte de momentul electoral. Nu s-a întâmplat niciodată în istoria României și sperăm nici să nu se întâmple!” a mai spus Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-14

In legatura cu acest articol...

Guvernul AMÂNĂ dublarea alocațiilor: ”Trebuie făcută atunci când se poate!”

Ministrul Muncii spune că nu crește pensia minimă, pentru că cei care o iau- nu merită. Nicio țară nu are vârstă de pensionare 70 de ani, cum propune Guvernul Orban

Viceprimarul de la Călăraşi, impus secretar de stat la MTS

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, vrea să scape de bustul socrului lui Adrian Năstase

Preşedintele Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
14 Ian 2020

foarte bine...sa depuna motiunea de cenzura si sa demita guvernul.....ca tot anticipate inseamna //bye bye ciuma rosie poporul s-a saturat de voi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine