2019-10-17 13:21

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Platforma România 100 privind protestele din Piața VICTORIEI. Ce se va întâmpla DUMINICĂ

 |  15:52
Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată  de Platforma România 100 privind protestele din Piața VICTORIEI. Ce se va întâmpla DUMINICĂ

Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloş și de mai mulți foști miniștri tehnocrați, anunţă că va participa la protestele anunţate pentru duminică împotriva modificărilor la legile justiţiei.

”Modul în care coaliţia PSD-ALDE modifică fără dezbateri legi fundamentale pentru statul de drept este inacceptabil. Vom protesta alături de românii care nu acceptă că o mână de politicieni iresponsabili ne pot îndepărta de valorile democratice la care am aderat după multe sacrificii”, este mesajul postat pe Facebook de Platforma România 100, care afișează şi pagina protestului anunţat pentru duminică.

Sub titlul ”Ei ca hoţii, noi cu toţii!” este anunţat un nou protest pentru duminică, la ora 18.00, în Piaţa Victoriei.

”Chemare la proteste de amploare. A început dictatura hoţiei. Chemăm lumea din România, diaspora, să vină la Bucureşti, din toată ţara!”, scriu organizatorii.

Dacian Cioloş şi alţi membri ai Platformei România 100 au participat, în ultima perioadă, la mai multe proteste.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

RADU
07 Dec 2017

Omul are demnitate si a stiut ca PNL =PSD
DINU
07 Dec 2017

oMUL ESTE UN MARE BAUTOR DE PIPI SI A CONDUS GUVERNUL ZERO
@DINU....
07 Dec 2017

Foarte corect! Pe lângă....a fost ”mare” pe Agricultura m.UE , băgând pe gât românilor LA PACHET organisme modificate genetic, plus glifosatul care este cancerigen. Urmarea consumării a ceea ce-a propus și BĂGAT PE GÂT românilor este înmulțirea cancerului și nașterea de copii cu autism. A fost în gașca lui Bivolaru nenorocitul ăsta! NEPOTUL LUI VIRGIL ARDELEAN = SCÂRBĂ ȘI NEPORCUL, ȘI VULPEA!
EI CU HOTII VOI CU NEBUNII
07 Dec 2017

LEGIONARI NEBUNI!
COSTELF.
08 Dec 2017

Este cel mai bun la ora actuală.
CORINA@
08 Dec 2017

e adevarat un bautor cinstit de pishat nu poate candida cu hotii lasa ca acum e coleg cu ;;BATAUSUL DE BATRANI'' SANDY = SUNT DE ACEEASI TEAPA. CE A FACUT ACEST PITIC BUBOS PENTRU ROMANIA? NIMIC . SLUGA SOROSISTA VANZATOR DE TARA O GASCA DE NESPALATI EL SI AI LUI PRUNA VESNIC NEKEPTANATA SEUL CURGANDU-I DI PAR; MACOVEI O ALCOOLICA' BOT UN RATAT CU IFOSE DE ZIARIST'' ANDREEA PORA UN DEAVOL CU GURA STRAMBA ETC A TUNAT SI I-A ADUNAB
LEVST.
08 Dec 2017

...si adevarul istoric:"Legiunea Arhanghelul Mihail, numită și Mișcarea Legionară, a fost înființată în România interbelică, la 24 iunie 1927 de Corneliu Zelea Codreanu - în urma rupturii dintre acesta și mentorul și principalul său susținător, A.C. Cuza - ca o organizație paramilitară teroristă de orientare naționalistă-fascistă, creată după modelul organizațiilor naziste SA și SS[1], cu un caracter mistic-religios, violent anticomunist, antisemit și antimasonic[2][3]..."
DANIEL
08 Dec 2017

Sa speram ca jandarmii ii vor amenda pe acesti nemernici care vor ca altii sa respecte legile!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray