2020-08-13 06:33

Decizie finală a Consiliului Reprezentanţilor Unionali în privinţa ieşirii UDMR de la guvernare

 |  11:04
Decizie finală a Consiliului Reprezentanţilor Unionali în privinţa ieşirii UDMR de la guvernare

Consiliul Reprezentanților Unionali (CRU), care se întrunește, sâmbătă, la Târgu Mureș va lua decizia finală cu privire la ieșirea UDMR de la guvernare.

„Recomandarea Consiliului Permanent pentru Consiliul Reprezentanților Unionali (...) care va avea loc pe 13 decembrie este ieșirea din coaliția de guvernare și continuarea a ceea ce știm noi foarte clar că trebuie făcut, ne întoarcem și ne vom ocupa de comunitatea noastră, de problemele comunității noastre și în Parlament vom susține toate demersurile care înseamnă un pas pozitiv în ceea ce privește comunitățile, oamenii, cetățenii și viitorul lor”, a precizat Kelemen Hunor după ședința Consiliului Permanent.

Preşedintele UDMR a mai spus că este puțin probabil ca CRU să schimbe propunerea Consiliului Permanent, cu atât mai mult cu cât nu s-a întâmplat niciodată acest lucru în 25 de ani de activitate a formațiunii.

UDMR a precizat, într-un comunicat de presă, că pe ordinea de zi a CRU mai figurează raportul politic al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, urmat de evaluarea campaniei pentru alegerile prezidențiale și dezbateri politice, vor fi luate decizii referitoare la organizarea celui de al 12-lea Congres al UDMR și va fi adoptată o rezoluție privind comemorarea a 25 de ani de la schimbarea regimului politic în România.

De asemenea, în prima parte a întrunirii, va avea loc festivitatea de acordare a distincțiilor Bradul de Argint.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-13Parerea ta...

CURVELOR
13 Dec 2014

Curvelor v-am dat toate si prea multe drepturi . Daca va gaseau in 1250 Mongoli si in Transilvania unde va-ti ascuns , nu mai erau atitea nenorociri . Acum fugiti din maciuca in maciuca . Acum 2 saptamini a-ti jurat la Cotroceni si acum merge-ti din nou , cu altii .
CROCODILUL FLAMAND
13 Dec 2014

PUIE MONTA......esti expirat nu ai ce sa mai vinzi asa ca te arunca ungurii peste bord "Ahhh ce bine e" zise PUIE MONTA cand se trezeste cu ungurii calare pe el....sex in grup cu domnisoara MONTA...sedusa violata si abandonata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz