2019-07-18 02:31

DECIZIE în ALDE. Ce țintă și-a propus pentru EUROPARLAMENTARE partidului lui Tăriceanu

 |  21:41
DECIZIE în ALDE. Ce țintă și-a propus pentru EUROPARLAMENTARE partidului lui Tăriceanu

ALDE şi-a stabilit ţinta pentru alegerile europarlamentare, sperând la un scor de peste 15 la sută, care ar asigura formaţiunii politice 6 mandate de europarlamentari. Două femei vor fi în primii trei pe listă: Renate Weber şi Norica Nicolai, a declarat, sâmbătă, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă la Poiana Braşov, că la alegereile europarlamentare din anul 2019, obiectivul este un scor de peste 15% şi şase membri în Parlamentul European.

„Ne-am propus peste 15% şi şase membri în Parlamentul European.(...) Începem cu femeile - fără să existe o decizie luată la nivelul partidului, dar vă pot spune că eu voi susţine punctul meu de vedere. Sper să fie îmbrăţişat de cât mai mulţi colegi. Pe locurile 1 şi 3 vor fi cele două colege ale noastre, una din ele prezentă, doamna Weber (Renate Weber – n.r.) şi cealaltă colegă, doamna Nicolai (Norica Nicolai - n.r.)”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă, la alegrile prezidenţiale, ALDE va avea candidat propriu, Tăriceanu răspuns: „Nu ştiu, vom vedea. Mai e mult până atunci, dar ceva gânduri ne bat, dar mai stăm, mai discutăm”.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, precum şi preşedintele OFLDE Graţiela Gavrilescu, au participat, în Poiana Braşov, la lucrările din cadrul evenimentului „Cariera politică a femeilor ALDE”, realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Dezbaterile au vizat rolul femeii în societate şi în politică, precum şi oportunităţile şi provocările pentru femeile din ALDE. Evenimentul se desfăşoară în perioada 17-18 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

STOP CENZURA
18 Noi 2018

Nu mai cenzurati bolsevicilor de la ''PUTERE'' CA NU SUNTEM LA KREMLIN. SAU ACOLO VRETI SA NE DUCETI. ALDE ESTE UN PSEUDO-PARTID SLUGA A MAFIEI PSD CONDUS DE UN MANECHIN EXPIRAT SI PENAL PÂNA IN MADUVA OASELOR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray