2020-07-02 10:09

DECIZIE în PSD: Când și cum va fi ales CANDIDATUL pentru PREZIDENȚIALE

 |  16:50
DECIZIE în PSD: Când și cum va fi ales CANDIDATUL pentru PREZIDENȚIALE

Presați de timp, social-democrații trebuie să se organizeze cât mai repede pentru alegerea unui președinte, dar și pentru desemnarea unui candidat pentru alegerile prezidențiale, de vreme ce scrutinul important are loc chiar la finele acestui an.

Viorica Dăncilă a declarat după şedinţa CEx că trebuie modificat statutul partidului privind alegerea preşedintelui. De asemenea, ea a spus că Congresul PSD trebuie să aibă loc înainte de desemnarea candidatului PSD la prezidenţiale, pentru a avea o conducere legitimă a partidului.

"Trebuie să ne pregătim pentru următoarele alegeri. Trebuie să stabilim mai multe lucruri. În primul rând, trebuie să modificăm statutul în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui partidului. Doi, trebuie să venim cu un program politic. Trei, trebuie să venim cu modificări sau lucruri pe care le-am înţeles din aceste alegeri şi pe care trebuie să le transpunem în programul nostru de guvernare. În altă ordine de idei, cred că trebuie să dăm legitimitate conducerii să-şi asume rezultatul alegerilor prezidenţiale, iar acest Congres trebuie să fie unul premergător desemnării candidatului la alegerile prezidenţiale. De ce atât de repede? Pentru că timpul ne presează, după cum ştitţi, de pe 11 august, începem strângerea de semnături pentru candidatul la prezidenţiale ", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată când va fi al doilea Congres PSD pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, Viorica Dăncilă a răspuns:

"După ce vom termina cu sondajele. O să dăm drumul sondajelor, o să vedem ce colege, ce colegi vor să candideze la alegerile prezidenţiale. În momentul în care vom avea persoana care corespunde profilului de candidat pe care-l doresc alegătorii şi care stă bine în sondaje, atunci vom face acest lucru".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07

In legatura cu acest articol...

Teodorovici ATACĂ din nou opoziția: ”Chiparoși, zeloși, caraghioși”

Dăncilă, despre DEMISIA lui Stănescu: „A spus că din motive personale. Mie îmi pare rău!”

NUNTĂ după gratii: Radu Mazăre se va CĂSĂTORI în penitenciar!
Parerea ta...

GICA
07 Iun 2019

Daca o mai amana mult PSD nu va mai ajunge nici in turul doi. Inca nu au nominalizat nici un candidat. PACAT, MARE PACAT....Se poate termina cu acest partid daca nu are lideri adevarati...Nu sunt PSD-st dar nu este normal sa nu avem partide care sa aiba putere...Se doreste ca, ROMANIA SA FIE COLONIE SI NU ESTE BINE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz