2019-10-21 16:30

Decizie inedită în PSD: fără familii în Parlament

 |  16:34
Decizie inedită în PSD: fără familii în Parlament

Gata cu familiile în consilii locale sau în Parlamentul României. PSD nu va mai susține, la alegerile din acest an, membri ai aceleiași familii pe liste la consiliile locale sau la alegerile parlamentare. De asemenea, nu vor mai avea susținere nici membri ai familiilor care activează la partide diferite, potrivit unei decizii adoptate intr-o sedinta judeteana a PSD Buzau.

PSD va elimina dintre candidați si pe aceia care au firme care se află în relații contractuale cu Consiliul Județean sau cu primăriile, pentru a elimina astfel orice fel de suspiciune sau problemă, a mai decis PSD, în cadrul Comitetului Executiv Județean, se arata intr-un comunicat de presa, citat de Stiripesurse.ro.

Totodată, fiecare organizație locală va putea decide dacă va adopta liste comune, cu UNPR, de consilieri locali sau dacă vor fi elaborate liste separate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-06Parerea ta...

DAN BOGDAN
06 Feb 2016

o decizie buna
ANCA DRAGAN
06 Feb 2016

Asa este cel mai bine !
PETRICHI DAN
06 Feb 2016

Felicitari, la mai multe lucruri bune!
UN OM RAU
07 Feb 2016

Nu va grabiti,felicitarile si masa dupa alegeri
TOMA NECREDINCIOSUL (PACALIT D
07 Feb 2016

Pai cu asemenea masuri psd va ramane fara parlamentari , primari, consilieri de tot soiul . Nu va grabiti sa credeti ca se va intamla o asemenea "minune" !
TOMA NECREDINCIOSUL (PACALIT D
07 Feb 2016

Pai cu asemenea masuri psd va ramane fara parlamentari , primari, consilieri de tot soiul . Nu va grabiti sa credeti ca se va intampla o asemenea "minune" !
COTTY
07 Feb 2016

Intrebare =pana cand ? Raspuns= pana se vad cu sacii in caruta !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray