2020-07-14 07:27

Decizie surprinzătoare: Victor Costache REVINE în Ministerul Sănătății

 |  21:31
Decizie surprinzătoare: Victor Costache REVINE în Ministerul Sănătății

Victor Costache a fost numit, începând de marţi, în funcţia de consilier onorific al actualului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru. El rămâne astfel în echipa de la Palatul Victoria, după ce în urmă cu nicio săptămână şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, în plină de epidemie de coronavirus.

Joia trecută, Victor Costache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, dar a spus că rămâne alături de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, dacă va fi nevoie de experienţa sa.

"Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie", a spus Victor Costache, la Digi24.

Întrebat despre motivul demisiei, Costache a spus că "miniștrii demisionează într-un anumit fel, nu are rost să intrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost, este important să ne concentrăm asupra crizei Covid-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz