2020-01-28 21:02

DECIZIE.Marin Anton, șeful PNL Giurgiu, exclus din partid

 |  15:43
DECIZIE.Marin Anton, șeful PNL Giurgiu, exclus din partid

Președintele Organizației PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost exclus, luni, în urma ședinței BPN al PNL care a avut loc la sediul central al partidului, din Capitală.

Motivul excluderii ar fi fost declarația publică pe care Marin Anton a făcut-o, săptămâna trecută, cu ocazia unei conferințe de presă: „Nu mă întrebați, iarăsi sunteți cu funia în casa spânzuratului. De ce mă întrebați pe mine? Eu sunt subiectiv la subiectul ăsta, nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă, v-am zis, acasă. Dacă apare amnistia am o problemă acasă cu copiii, care au zis că, cel puțin o dată, vor vota PSD-ul. Dacă dau chestia asta cu amnistia ‘Noi odată vom vota PSD-ul’, nu știu la care alegeri, dar indiferent de situație noi odată vom vota PSD-ul pentru că ți-a adus liniștea. Asta e, și cu nevastă-mea…”.

Potrivit informațiilor noastre, locul în fruntea organizației PNL Giurgiu ar urma să fie luat de către fostul președinte al CJ Giurgiu din perioada 2008-2012, Dumitru Beianu, care, la ora actuală, derulează afaceri cu un apropiat al baronului PSD, Niculae Bădălău. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-21Parerea ta...

ANONIM
22 Ian 2019

Democratie a la SICA penelistu Daca cineva are alta parere decat nazistul sef ,jos cu el !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine