2020-08-06 04:51

ULTIMA ORĂ.Premierul Dăncilă susține public IMPOZITAREA pensiilor speciale

 |  11:42
ULTIMA ORĂ.Premierul Dăncilă susține public IMPOZITAREA pensiilor speciale

Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va debloca plata angajaților din ministerele Mediului, Energiei și pentru relația cu Parlamentul și din instituțiile subordonate printr-o Ordonanță de Urgență de modificare a Codului Administrativ. Astfel, secretarul general al unui minister va fi ordonator principal de credite in cazul vacantarii funcției sau dacă ministrul nu-și poate exercita atribuțiile.

”Fac încă o dată apel la președintele Iohannis să lase deoparte jocurile politice și să renunțe la blocarea Guvernului pentru a nu periclita funcționarea instituțiilor statului”, a declarat premierul.

De asemenea, premierul a confirmat că se modifică termenul limită pentru înregistrarea alegătorilor din străinătate, acesta fiind extins până pe 15 septembrie. ”Ordonanța de Urgență pe care o adoptăm include și măsuri privind desemnarea președințilro de sectii, atribuțiile acestora și plata indemnizațiilor”, a adăugat Dăncilă.

Premierul a vorbit și despre pensiile speciale: ”Salut inițiativa domnului ministru Eugen Teodorovici, depusă în calitate de senator, prin care propune Parlamentului impozitarea suplimentară a pensiilor speciale. este o măsură justă, de echitate socială. Pensiile speciale reprezintă recunoașterea unor condiții de muncă sau ale unor restricții speciale, nu înseamnă privilegii speciale. Fac apel la toți membrii Parlamentului să analizeze și să trateze cu maximă seriozitate această inițiativă.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

HUAA
12 Sep 2019

Dar de desfiintarea lor ce zici? Nu sustii?
CREAT ARTIFICIAL.
12 Sep 2019

Praf in ochii romanului .
MINT ASTI DE STING!
14 Sep 2019

Mna... acum cand nu va puteti sustine pe voi insiva? Straniu moment ati gasit... spre nerealizare, ai? Va dati de gol ca va place minciunica...
CONSTANTIN
24 Sep 2019

Atata vreme cat exista locuri de munca dificile ,speciale prin conditiile de munca,trebuie sa existe si pensii speciale ,deosebite de a celor multi!!Critici, de ce nu s au inbulzit sa se incadreze in asemenea locuri?? Daca oameni chiar au lucrat in asemenea conditii ,normal este sa primeasca pensii adecvate!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz