2020-07-07 10:19

Decizii de ULTIMĂ ORĂ luate de Guvernul DĂNCILĂ. Ce minister nou apare și care sunt instituțiile publice care își schimbă subordonarea

 |  13:54
Decizii de ULTIMĂ ORĂ luate de Guvernul DĂNCILĂ. Ce minister nou apare și care sunt instituțiile publice care își schimbă subordonarea

Executivul a decis, în şedinţa de miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, înfiinţarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi a Ministerului Fondurilor Europene, prin reorganizarea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

"Pentru asigurarea unei abordări şi practici unitare în gestionarea fondurilor europene, precum şi pentru creşterea substanţială a nivelului lor de utilizare, printr-o ordonanţă de urgenţă adoptată astăzi au fost înfiinţate Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Fondurilor Europene, prin reorganizarea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Această abordare răspunde preocupării Comisiei Europene privind menţinerea expertizei acumulate în perioada de programare şi asigură implementarea programelor 2014 - 2020", informează Guvernul, într-un comunicat de presă. Tot în şedinţa de miercuri, s-a decis ca Secretariatul General al Guvernului să preia de la Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social structurile şi activităţile, cu excepţia celei din domeniul dialogului social, care va fi preluată de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Alte modificări aprobate miercuri vizează: trecerea Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării" din subordinea SGG în subordinea Ministerului Mediului, trecerea Comisiei Naţionale de Prognoză din subordinea Ministerului Finanţelor Publice în subordinea SGG, precum şi trecerea Agenţiei pentru Agenda Digitală a României din subordinea Guvernului în subordinea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-05Parerea ta...

ANONIM
31 Ian 2018

Inainte de 1989 in RO erau sub 500.000 de bugetari acum sunt de trei ori mai multi. MULTI DINTRE ACESTIA PRIMESC SI PENSIE SI SALARIU, UNII SI INDEMNIZATIE DE REVOLUTIONAR CRIMINAL CU MERITE DEOSEBITE (ceea ce amana la nesfarsit solutionare dosarului asa zisei revolutii- lovituri de stat). CLASA POLITICA ALCATUITA DIN BESTII ORDINARE IN ACESTE CONDITII NU ARE MOTIVE PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA SI SOCIALA A RO.
ANONIM
31 Ian 2018

DREAK-NEA SI CU DERBEDEII RETARZI DIN GASCA LUI DE TRADATORI DE NEAM VOR SA FACA ROMANIA PRECUM TELEORMANUL un tinut ala ultrasaraciei, umilintei, al bestiilor ordinare. ACEST gunoi uman, PUI DE MILITIAN REPETENTUL NATIUNII CAT A FOST BULIBASA LA TELEORMAN L-A AVUT ca "stat paralel" PE NITULESCU CARE L-A INCURCAT IN A ACAPARA TOT JUDETUL IMPREUNA CU securistul ION NICOLAE. TOATE PARTIDELE APARUTE POSTCOMUNISM CARE AU FOST IN PARLAMENT SAU LA GUVERNARE TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII (pentru jaful, furtul national comis prin asa zisa privatizare si pentru legile imorale, neomenesti, emise impotriva firi si a interesului general-national), iar liderii acestora TREBUIE CAZATI CAT MAI URGENT IN PENITENCIARE PANA NU FUG DIN TARA .
ANONIM
01 Feb 2018

ASTA-I CULMEA NESIMTIRII, A BATJOCORIRI, A DISPRETULUI FATA DE TARA SA PUI CONSILIER GUVERNAMENTAL UN PUSCARIABIL CA VALCOV CU FAPTE PENALE DOVEDITE ,CERTE. EXCROCUL IMBECIL E LIBER PT CA JUSTITIA SRL IN RO MERGE PRECUM TRENURILE DIN CE IN CE MAI INCET.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz