2020-07-02 19:07

Decizii în Parlament: Când va fi citită și votată moțiunea de CENZURĂ

 |  16:48
Decizii în Parlament: Când va fi citită și votată moțiunea de CENZURĂ

Calendarul citirii și dezbaterii moțiunii de cenzură, impus dimineață de PSD în Birourile Permanente, a fost respins la vot în plen, cu 194 de voturi. "Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la finalul ședinței în care parlamentarii opoziției au scandat "Demisia".

Marcel Ciolacu a anunțat că moțiunea va fi citită joi și va fi votată peste o săptămână, joia viitoare. Decizia urmează să fie validată în ședința birourilor permanente reunite, transmite Hotnews.

Ordinea de zi a ședinței a fost respinsă cu 194 împotrivă, 181 pentru, o abținere, iar trei nu au votat. Au absentat 26 de parlamentari PSD, potrivit listei de prezență. Eugen Teodorovici și Ecaterina Andronescu au fost absenți. Paul Stănescu, Radu Preda şi Viorel Arcaş au fost prezenţi în sală dar nu au votat.

 

După anunțarea rezultatului votului, parlamentarii opoziției au aplaudat și au strigat în sală: "Demisia, demisia". Florin Iordache a anunțat bâlbâit de la tribună suuspendarea ședinței.

"Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi. Ne sfătuim și o să vedem", a declarat Marcel Ciolacu la finalul plenului în care parlamentarii opoziției au scandat "Demisia".

Președintele Camerei Deputaților a mai spus că, în aceste condiții, moțiunea nu mai poate fi votată sâmbătă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz