2020-02-18 21:58

DECLARAȚIA ZILEI. Bacalbașa LOVEȘTE din nou: Cum a ajuns să-l compare pe Iohannis cu Hitler

 |  21:07
DECLARAȚIA ZILEI. Bacalbașa LOVEȘTE din nou: Cum a ajuns să-l compare pe Iohannis cu Hitler

Comentând decizia președintelui Klaus Iohannis de a o respinge de patru ori pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, deputatul PSD a afirmat că din momentul în care Constituția nu se mai respectă, atunci se pornește pe „calea pe care luat-o Germania în anul 1933”, după venirea la putere a liderului nazist Adolf Hitler. El a precizat apoi că nu face „absolut nicio paralelă” între Klaus Iohannis și Adolf Hitler, ci doar o „referire istorică”.

”După părerea mea, un președinte care încalcă Constituția este un lucru de o gravitate extraordinară și mai mult, faptul că se întâmplă într-o țară a Uniunii Europene poate că justifică ce s-a întâmplat cu Anglia, care și-a luat jucăriile și s-a cărat.

Psihopatologia dlui Iohannis, care de altfel, din punctul meu de vedere, este un personaj din punct de vedere intelectual și moral nu tocmai remarcabil în bine, nu mă interesează. În schimb, ca cetățean al României mă intereseasă respectarea strictă a Constituției României care reprezintă, dacă vrei, baza democrației. Din momentul în care Constituția nu se respectă, este calea pe care a luat-o de exemplu, Germania, în anul 1933, unde a fost inițial Adolf Hitler ales pe cale democratică și după aceea a încălcat toate legile”, a declarat Nicolae Bacalbașa, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă face o paralelă între Klaus Iohannis și Adolf Hitler, social-democratul a răspuns: ”Absolut nicio paralelă, absolut nicio paralelă, ci fac o referire istorică majoră care ne-a costat pe toți europenii foarte mult sânge”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine