2020-06-07 00:24

Decretul privind eliberarea din funcţie a lui Tiberiu Niţu, semnat de Klaus Iohannis

 |  12:47
Decretul privind eliberarea din funcţie a lui Tiberiu Niţu, semnat de Klaus Iohannis

Decretul privind eliberarea lui Tiberiu Nițu din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost semnat de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Tiberiu Nițu a anunţat, marţi, că demisionează din funcţia de procuror general al României. Acesta a luat decizia după ce numele său a apărut în scandalul privind folosirea coloanei oficiale.

"Cu toate că Raportul MCV validează rezultatele activității mele în fruntea Ministerului Public, la fel și datele din bilanț care vor fi făcute publice în cursul lunii martie, în condițiile în care numele meu și funcția pe care o reprezint sunt asociate în mod artificial cu o situație de natură să aibă consecințe asupra imaginii instituției pe care o conduc, am decis — ca un gest de responsabilitate și onoare — să îmi depun demisia din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție", a precizat Tiberiu Nițu într-un comunicat de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine