2020-02-22 09:32

DEMISĂ prin moțiune, Viorica Dăncilă face o nouă NUMIRE în Guvern

 |  20:33
DEMISĂ prin moțiune, Viorica Dăncilă face o nouă NUMIRE în Guvern

Fostul eurodeputat PSD Gabriela Zoană a fost numită, printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă, în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției, potrivit unei decizii a premierului interimar, publicată în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

„În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare, începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Maria Gabriela Zoană se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Gabriela Zoană a fost eurodeputat PSD în a opta legislatură a Parlamentului European. Ea a preluat mandatul de europarlamentar în februarie 2018, luându-i locul Vioricăi Dăncilă, care a fost numită la acel moment în funcția de prim-ministru.

Zoană a candidat și la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe locul al 12-lea pe listele PSD, însă nu a fost aleasă pentru un nou mandat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15

In legatura cu acest articol...

SURSE Decizii în PNL: Cum ar putea arăta Guvernul Orban. MINIȘTRII propuși

PSD, lovitură pentru Ludovic Orban. Dăncilă: ”Nu vom participa la votul de învestitură”

Ludovic Orban și-a anunțat PRIORITĂȚILE pentru mandatul de premier
Parerea ta...

UNDE NU SE VORBESTE
15 Oct 2019

Dna Viorica Dancila a pierdut multe Orașe dar problema cea mai mare este ca a pierdut si foarte multe Județe . Credeți ca mai contează ca: Gabriela Zoană a fost numită, printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine