2019-11-22 05:23

DEMISĂ prin moțiune, Viorica Dăncilă face o nouă NUMIRE în Guvern

 |  20:33
DEMISĂ prin moțiune, Viorica Dăncilă face o nouă NUMIRE în Guvern

Fostul eurodeputat PSD Gabriela Zoană a fost numită, printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă, în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției, potrivit unei decizii a premierului interimar, publicată în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

„În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare, începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Maria Gabriela Zoană se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Gabriela Zoană a fost eurodeputat PSD în a opta legislatură a Parlamentului European. Ea a preluat mandatul de europarlamentar în februarie 2018, luându-i locul Vioricăi Dăncilă, care a fost numită la acel moment în funcția de prim-ministru.

Zoană a candidat și la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe locul al 12-lea pe listele PSD, însă nu a fost aleasă pentru un nou mandat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15

In legatura cu acest articol...

SURSE Decizii în PNL: Cum ar putea arăta Guvernul Orban. MINIȘTRII propuși

PSD, lovitură pentru Ludovic Orban. Dăncilă: ”Nu vom participa la votul de învestitură”

Ludovic Orban și-a anunțat PRIORITĂȚILE pentru mandatul de premier
Parerea ta...

UNDE NU SE VORBESTE
15 Oct 2019

Dna Viorica Dancila a pierdut multe Orașe dar problema cea mai mare este ca a pierdut si foarte multe Județe . Credeți ca mai contează ca: Gabriela Zoană a fost numită, printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray