2020-04-03 21:20

DEMISIE de răsunet în teritoriu după învestirea Guvernului Orban

 |  16:30
DEMISIE de răsunet în teritoriu după învestirea Guvernului Orban

Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a depus demisia din funcţie. Prefectul le-a mulţumit ziariştilor pentru colaborare şi a declarat că, în perioada următoare, va decide dacă revine pe postul pe care l-a ocupat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui sau dacă va lucra în mediul privat.

Anunțul lui Eduard Popică vine la o zi după investirea Guvernului Orban, care i-a luat locul celui condus de Viorica Dăncilă și demis prin moțiune de cenzură. Acesta este, de altfel, și motivul invocat de prefectul de vaslui, potrivit vremeanoua.ro Eduard Popica a explicat că motivele sunt personale, iar unul dintre acestea ar fi că Guvernul pe care l-a susținut a fost demis.

Popica a spus că subprefectul Mircea Gologan nu a anunțat dacă va face același lucru. Prefectul demisionar a dat asigurări că nu va candida la Primăria Bârlad și că va analiza ce va face în perioada următoare. Prefectul este reprezentantul Guvernului pe plan local.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

CAPUSE
05 Noi 2019

A vindut si el 5 ,10 , 100 copii . Un fleac
BIBICU
05 Noi 2019

Are infatisare de AVORTON......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine