2019-10-18 10:10

DEMISIE de ultimă oră: Claudiu Manda renunță la funcție

 |  20:38
DEMISIE de ultimă oră: Claudiu Manda renunță la funcție

Senatorul PSD Claudiu Manda a anunțat într-o emisiune la Antena 3 că își va depune demisia din funcția de președinte a Comisiei SRI ca urmare a candidaturii sale pentru alegerile europarlamentare.

Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, ocupă poziția numărul 3 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare anunțată luni în mod oficial de liderul PSD Liviu Dragnea.

"Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și credă că este nevoie de forțe proasptele acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese.

Cred că sunt multe lucruri pe care și eu și alți colegi care o să mergem acolo le putem explica parlamentarilor europeni despre care este adevărul din România și cum e situția aici", a spus Claudiu Manda la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

COADA DRACULUI
25 Mar 2019

CINE DRACU SE UITA IN GURA LUI SECURISTUL CAZANGIU , ACOLO ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray