2020-07-11 06:12

DEMISIE de ULTIMĂ ORĂ de la Cotroceni

 |  16:33
DEMISIE de ULTIMĂ ORĂ de la Cotroceni

Demisie de ultimă oră de la Palatul Cotroceni. Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale și-a dat demisia din funcție, potrivit News.ro.

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi demisionează, iar plecarea sa coincide cu încheierea primului mandat al preşedintelui Klaus Iohannis. Ea mulţumeşte preşedintelui pentru susţinere şi încredere şi afirmă că se pregăteşte pentru noi proiecte.

DEMISIE de ULTIMĂ ORĂ de la Cotroceni
zoom

”Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viaţa mea profesională, pentru care îi mulţumesc domnului preşedinte. Îi mulţumesc pentru încredere, susţinere şi ocazia de a învăţa mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, a scris Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele Iohannis urmează să depună sâmbătă jurământul în Parlament pentru al doilea mandat la Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în 1 septembrie 2016 decretul de numire în funcţia de consilier de stat a Mădălinei Dobrovolschi, care devenea şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Aceasta a lucrat în trecut la posturile Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a trecut la TVR. 

Înintea Mădălinei Dobrovolschi, preşedintele Klaus Iohannis a mai avut un singur purtător de cuvânt fostul jurnalist BBC Tatiana Niculescu Bran, care a fost numită în decembrie 2014.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz