2020-02-29 03:24

Demisie în PNL. Un liberal s-a înscris în ALDE, patidul lui Tăriceanu

 |  20:53
Demisie în PNL. Un liberal s-a înscris în ALDE, patidul lui Tăriceanu

Vicepreşedintele CJ Ilfov, Cristina Manicea, a anunţat, sâmbătă, că demisionează din PNL pentru a se înscrie în ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

"Salut decizia doamnei Manicea de a se înscrie în ALDE, singurul partid liberal din România. Mă bucură faptul că tot mai mulţi oameni cu experienţă politică decid să vină alături de ALDE şi să participe la construcţia unei noi forţe politice. De asemenea, pot remarca faptul că tot mai mulţi membri ai vechiului PNL au înţeles că ALDE este singurul partid cu adevărat liberal din România şi că politicile liberale pe care vor să le implementeze pot fi susţinute doar din rândurile ALDE. Acesta este un lucru care mă onorează", a precizat Nicolae Nasta, secretar general ALDE şi preşedinte al organizaţiei Ilfov, într-un comunicat de presă.

Nicolae Nasta a ţinut să precizeze că ALDE va continua campania de atragere de noi membri la nivelul tuturor organizaţiilor teritoriale.

"Vom continua campania de atragere de noi membri în ALDE. Urmărim să aducem atât oameni noi, cu un suflu nou, cât şi oameni cu o amplă experienţă politică",  afirmat secretarul general ALDE. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-20Parerea ta...

NORICA
21 Feb 2016

Ma intreb daca madama asta are notiunea de liberal.Nu a pierdut nimic PNL- ul. Cu hahalere de- astea nu poate merge mai departe.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine