2020-01-27 10:32

DEMISIE în ALDE. Un controversat consilier al Vioricăi Dăncilă se leapădă de Tăriceanu

 |  17:26
DEMISIE în ALDE. Un controversat consilier al Vioricăi Dăncilă se leapădă de Tăriceanu

Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, și-a dat demisia din ALDE, la doar cateva zile după ce partidul lui Tăriceanu a ieșit de la guvernare.

Varga, un personaj controversat pe scena politică, susține că nu poate continua politica "fără demnitate, fără principii adevărate, fără implicare continuă, fără comunicare si, în niciun caz, cu prejudecăți din partea unor colegi."

"Am fost dezamăgită încă din timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2016. (...) În ultima perioada am simțit prejudecățile anumitor colegi, mai ales când Departamentul pentru Minorități a fost desființat, ceea ce a însemnat pentru mine o jignire după munca și dedicarea pe care am depus-o în acest departament.

Ultimele decizii ale ALDE: de a ieși de la guvernare și de a susține un candidat independent, care o să facă politică într-un rol de „comedie”, sunt lucruri greu de înțeles, nu numai pentru mine, ci pentru un întreg electorat", scrie Varga pe Facebook.

Dana Varga este cea care a distribuit pe Facebook imagini cu președintele Klaus Iohannis în care era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine