2020-02-28 18:03

DEMISIE în PNL. Care e motivul celebrului liberal

 |  22:12
DEMISIE în PNL. Care e motivul celebrului liberal

Vasile Silaşi, secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, a demisionat vineri din funcţie. Acesta susține că este nemulţumit fiindcă nu a fost invitat la conferinţa de presă convocată de deputatul Robert Sighiartău, care este şi secretar general al partidului la nivel naţional.

Azi am văzut o conferinţă de presă a PNL BN! Din păcate, nu am fost invitat şi am considerat că persoana mea nu este dorită în conducerea acestei organizaţii, ca urmare am hotărât să demisionez din toate funcţiile deţinute în acest partid", a scris Silaşi pe Facebook.

 

La conferinţa de presă de vineri au participat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Ioan Turc, prim-vicepreşedintele Stelian Dolha, preşedinţii organizaţiilor judeţene de tineret şi de femei şi liderul filialei municipale PNL Bistriţa, Sorin Hangan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

”CELEBRULUI”?!
02 Feb 2019

Cina aia a calului a auzit de ”celebrul” ăsta? Este unul dintre mulți alții care și-au bătut joc de țara asta. Este tras de ațe de servicii, iar serviciile de STRATEGICI. RO. e prăbușită din pricina POLITICULUI CARE ACȚIONEAZĂ LEGISLATIV DÂND MÂNA GUVERNULUI, CARE LA RÂNDUL LUI ESTE CONDIȚIONAT ȘI PĂPUȘAT DE JAVRA SINISTRĂ DE LA BNR CARE, BINE-NȚELES E O JAVRĂ MONDIALISTĂ PUSĂ, AGREATĂ DE STRATEGICI....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine