2019-10-16 03:30

DEMISIE la vârful unei Autorități importante în Guvern

 |  23:04
DEMISIE la vârful unei Autorități importante în Guvern

Mandatul lui Constantin-Florin Mituleţu-Buică, vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Electorale Permanente, încetează la cerere, potrivit unei decizii a premierului interimar Mihai Fifor, publicată joi în Monitorul Oficial.

Conform aceleiaşi decizii, Constantin-Florin Mituleţu-Buică va exercita atribuţiile de secretar general al AEP până la ocuparea postului, în condiţiile prevăzute de lege, scrie Stiripesurse.ro.

Totodată, s-a constatat încetarea de drept a raportului de serviciu al lui Csaba Tiberiu Kovacs, secretar general al AEP, ca urmare a îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, începând cu data de 18 ianuarie 2018, se arată într-o altă decizie a premierului interimar Fifor publicată joi în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
26 Ian 2018

AEP este o structura de taiat frunza la caini ca si AVOCATUL POPORULUI. Au filiale judetene si bugete de milioane de euro. AU SALARII CA CEI DIN JUSTITIE SI IES LA PENSIE CU PENSII SPECIALE CAND VOR MUCHII LOR .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray