2020-06-03 13:53

Deputat PNL: Liberalii abordează alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi sinucigaşă. E o bătaie de joc

 |  12:59
Deputat PNL: Liberalii abordează alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi sinucigaşă. E o bătaie de joc

Deputatul PNL Theodor Paleologu a declarat luni, la RFI, că liberalii abordează alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă prin susţinerea lui Cristian Buşoi la Primăria Capitalei. Acesta a ţinut să precizeze că este „o bătaie de joc la adresa bucureştenilor”.

"Mi se pare că la Bucureşti abordăm alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă. Nu e vorba numai de candidaţi. În primul rând, PNL-ul trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Oprescu. Nu a fost candidatul fostului PNL? Deci jumătate din PNL trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Sorin Oprescu. De asemenea, numirile de primari interimari de după suspendarea lui Sorin Oprescu sunt lamentabile, este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor", a afirmat Theodor Paleologu.

Deputatul PNL a mai spus că liberalii trebuie să-şi facă "autocritica" pentru lista pentru Consiliul General din 2012.

"Candidaţii nu înţeleg pe ce criterii au fost desemnaţi şi am impresia că sondajul care s-a făcut i-a luat în calcul numai pe amatori, numai pe cei care şi-au anunţat intenţia de a candida. Or un sondaj serios pentru aşa ceva, vorbim totuşi de Primăria Bucureştiului, trebuie să includă şi persoane care nu şi-au manifestat dorinţa asta, din motive legitime. Adică nu putem să avem un candidat numai pentru că ceilalţi sunt mai proşti", a completat Theodor Paleologu.

În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, deputatul este de părere că pe liste vor apărea "tot felul de legume congelate din istoria recentă a partidelor noastre politice".

"Vom avea de ales între diferite legume congelate total decredibilizate şi uzate în ochii alegătorilor, dar care sunt curtezani ai şefilor de partide. Pe aceia îi vom vedea pe primele locuri la alegeri. În mod cert, la Bucureşti aşa se va întâmpla", a subliniat Theodor Paleologu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine