2020-04-09 23:21

Deputat USR: Testul psihologic ar trebui să fie obligatoriu înainte de intrarea în Parlament

 |  09:27
Deputat USR: Testul psihologic ar trebui să fie obligatoriu înainte de intrarea în Parlament

Deputatul USR, Iulian Bulai, a afirmat că ar trebui să fie obligatoriu un test psihologic la intrarea în Parlament. Afirmația vine în urma unei discuții în contradictoriu avută în cadrul audierilor de marți, în care ministrul Culturii l-a numit “clopotar”.

 

„Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament!”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

 

La audierea de marți în comisiile reunite pentru cultură din Parlament a ministrului desemnat Bogdan Gheorghiu, o discuție în contradictoriu s-a iscat între Nicolae Bacalbașa și Iulian Bulai.

Social-democratul i-a spus deputatului USR că este „un individ obraznic” și că este „clopotar de la băieții cu epoleți sau în Norvegia”. Deputatul PSD le-a spus liberalilor și parlamentarilor USR nemulțumiți că fiecare se comportă „după cum vine de la mă-sa”.

Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Culturii, a primit, marți, aviz negativ de la comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului. Avizul este însă unul consultativ.

Parlamentarii vor vota învestirea Guvernului Orban într-un plen reunit care va ave loc luni, pe 24 februarie, începând cu ora 16.00.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

MUMIILE
21 Feb 2020

Testul psihologic ar trebui să fie obligatoriu înainte de intrarea în Parlament. Chiar este indicat. Privim către Romania și către acel Roman.... .După 30 de democrație privești cu ochii larg deschiși la Romania ca la o groapa si la acel roman de parca ar fi un strigoi al zilei. Asta se datorează acelor politicieni bolnavi lipsiți de caracter si inteligenta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine