2020-07-02 18:52

Deputaţii opoziţiei au strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii extraordinare

 |  18:43
Deputaţii opoziţiei au strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii extraordinare

Deputaţii opoziţiei au strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii extraordinare, în care cer să se discute abrogarea Legii recursului compensatoriu şi a OUG 51/2019, precum şi respingerea OUG 114 şi a Legii amnistiei şi graţierii.

„Am strâns numărul de semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare la Camera Deputaţilor! Răspunsul PSD la recenta solicitare a PNL de a convoca sesiunea extraordinară a fost, cum era previzibil, nimic”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

Ea a anunţat că 117 deputaţi ai PNL, USR, PMP şi Pro România au semnat pentru convocarea sesiunii extraordinare în perioada 26 – 30 august.

Potrivit Ralucăi Turcan, parlamentarii opoziţiei cer ca în sesiunea extraordinară să fie dezbătute:

- Abrogarea recursului compensatoriu, în urma căruia un număr alarmant de 19 000 de infractori au ieşit din închisorile României. Mulţi dintre aceştia au recidivat deja şi s-au întors în spatele gratiilor. Şi mai mulţi însă sunt în continuare în libertate şi reprezintă un pericol real pentru cetăţeni.

- Abrogarea Ordonanţei 51/2019 care scoate transportul rutier interjudeţean de persoane din sfera serviciilor publice. Această Ordonanţă a fost atacată inclusiv de Avocatul Poporului la Curtea Constituţională, care a întărit faptul că transporturile rutiere de persoane sunt şi trebuie să rămână în continuare servicii publice.

- Respingerea OUG 114 - Ordonanţa lăcomiei PSD- ALDE, care a aruncat în aer cursul leu/euro, care a sărăcit populaţia, care a blocat creditarea şi a sărăcit investitorii.

- Respingerea Legii privind amnistia şi graţierea, ascunsă la Comisia Juridică şi care poate oricând să lovească din nou, în favoarea infractorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
20 Aug 2019

In favoarea infractorului johanus Ce desteapta esti tu Babuina cu studii la MASKVA Bolseviskaia babuina!Siktirskaia!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Aug 2019

bai magarule nu mai clona numele altuia,scrie cu numele tau
GALA GALACTION
21 Aug 2019

Bai pupator de cur nazist ,tu i ai clonat numele kodrutei plagiatoarea Pupa l si lingel pe hotul de case traficant de copii Nazisti cacaciosi si imputiti Siktir homalailor bautori de pisat nazist
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz