2020-07-04 00:01

Deputaţii PSD care absentează în Parlament riscă să nu mai poată candida la parlamentare

 |  11:41
Deputaţii PSD care absentează în Parlament riscă să nu mai poată candida la parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că deputații social-democraţi care vor absenta la lucrările din plenul și comisiile permanente ale Camerei vor figura ca atare pe site-ul partidului. Dragnea a ţinut să precizeze că prezenţa în Parlament va conta în alcătuirea listelor de candidați la alegerile generale.

"Am avut o întâlnire cu colegii din grupul parlamentar PSD. Am stabilit că începând de astăzi (miercuri — n.r.), în fiecare miercuri, la ora 9,30, ne vedem aici pentru a ne asigura că toți, cu excepțiile de rigoare — cei care au o problemă foarte serioasă și care sunt motivați să nu vină — toți parlamentarii trebuie să vină la treabă. Ziua de miercuri este o zi importantă. Vorbim de parlamentarii PSD, asta am stabilit", a precizat Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că vrea „să nu mai fie nimeni absent la lucrările Parlamentului atunci când se desfășoară, în plen sau în comisii".

"Nu, nu riscă sancțiuni. Am spus că în următoarele două săptămâni o să ne uităm, am avut o discuție corectă și cinstită și, peste două săptămâni, dacă lucrurile nu intră în normal, o să punem pe site-ul partidului și o să informăm toate organizațiile, inclusiv în colegiile respective, despre absența colegilor noștri. Le vom face publice", a afirmat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că cei care absentează riscă să nu se mai regăsească pe listele de candidați la alegerile parlamentare.

"Este un lucru firesc, am vorbit la sfârșitul anului trecut, am vorbit și la Sinaia, când ne-a întâlnit cu grupurile parlamentare. Prezența și activitatea în Parlament reprezintă un criteriu foarte important, care va fi luat în considerare pentru stabilirea listelor următoare. Este normal, nu poți să pui pe liste oameni pe care nu te poți baza ulterior", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-02

In legatura cu acest articol...

Marian Neacşu, în continuare coordonatorul național al campaniei PSD la locale
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz